Što je način skeniranja za LED zaslon?

Skeniranja način je vodio otkriti zbunjeni mnogim ljudima, što je to radi? I što je to utjecati za LED zaslon? Ovdje dati detaljne informacije:
Znači LED je upravljan od strane IC,
Znači LED je isključen.
Svaki pogon IC ima 16 pinova, a najviše vozi 16 LED čip. Statični pogon znaãi LED dioda na LED modul su vođeni IC u bilo koje vrijeme, poput sljedeće slike:

način skeniranja 1/12, znači 1/12 led na modul pokreće IC u jednom trenutku, a sljedeći put postoje druge 1/12 led se voze.

način skeniranja 1/6, znači 1/6 LED na modul pokreće IC u jednom trenutku, a sljedeći put postoje druge 1/6 LED se voze.

Napomena: Jer mijenja način skeniranja skandirati što linije vrlo brzo, i ne mogu se razlikovati po ljudskim očima, u vizualno, osjećamo LED svjetlo na sve vrijeme, ali u stvari, način skeniranja imaju LED od kada smo ga vidjeli.
Način niske skeniranja može spasiti pogon IC pa uštedjeti trošak. Ali što je to utjecati za LED zaslon?
(1) svjetlost: Visoke skandirati što sa više LED svjetla na jednom svjetlinu su viši nego niži način skeniranja, u teoriji, za isti LED zaslon, statički je dvostruko svjetline od 1/2 skeniranja i 1/4 je dvostruko svjetlosti 1/8 skeniranja. Ali to nije apsolutna formulu, jer ponekad ne treba toliko svjetlost, i će nisko tekući i konačno smanjiti svjetlinu.
(2) frekvencija osvježavanja: obično niže pregled uz niže frekvencije osvježavanja od više skandirati što. I ovo se ne odnosi kao više formulu kao svjetlost, jer brzina osvježavanja uglavnom ovise o PCB dizajn.
(3) moći konzumirati: U teoriji, veći skeniranja, viša sila, ovo je primjenjivo više formulu, na primjer 1/5 je dvostruko moć pojesti od 1/10 skeniranja. Također, to ograničiti struja, tvornica može smanjiti trenutni i konačno smanjiti moć i svjetlost.
Stoga je vrlo važno odabrati način razumno skeniranja za LED prikaz, nije više to bolje, i ne bi razgovarali. To treba na temelju svjetline, snagu, brzinu osvježavanja i trošak, konačno dizajn dobar LED zaslon.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Tehnološki park, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board