LED zaslon općinski aplikacija

To je naširoko koristi na moć planiranje, planiranje prijevoza, prostor nadzor, sigurnosni nadzor i upravljanje polja itd. Visoka razlučivost otkriti na otprema sustav je uglavnom za pojačavanje slike informacija, ostvariti cilj na vrijeme praćenje i otprema. Mnoge stanice traka prikaza i dvostruko boja zaslona koja prikazuje informacije o karti i i iz postaja informacije, također je način pokazati informacije otpreme.

Full color LED Display zid je LED zaslon tehnologija u području vanjski dekorativne rasvjete, novim proizvodima, koji princip je pogon i kontrolirana od strane dva dijela, s malom LED svjetla kao svjetlo-zračenje LED Display jedinični kvadrat, kvadratna LED svjetla kroz više piksel elemenata prema određenim formiranje matrica ekrana LED ili LED reklamne plakate , plus video kontroler i internetska veza, predstavljaju. LED Display je vrsta energije u vidljivu svjetlost Poluvodič, prednosti korištenja LED zaslon kao:

a. Visoka efikasnost, mala potrošnja energije.

b. slaba kvaliteta je dobra, jer nema ultraljubičastog i infracrvenog spektra, nema grijanja, nema zračenja, svjetlo LED Display izvor je obično zeleno osvjetljenje.

c. dug život, svjetlosnog toka karijes za 50% od nominalne život 10 milijuna sati.

d. sigurno. Jedan napon između otprilike 1,5 v ~ 5V, 20mA radni struju od o.

e. zelena. Otpada, bez zagađenja; za razliku od fluorescentne svjetiljke sadrže žive komponente.

f. fleksibilna kontrola, struja može biti prilagođena prilagodbom na svjetlo, kombinacija različitih boja svijetle boje, s vrijeme sklopa ostvariti razne dinamičke varijacije.

Ove prednosti napraviti LED Display smatra se idealno zeleno svjetlo, su sve više uspješni u osvjetljenje i prikaz aplikacije u području inženjerstva. Sposobnost u obavljanju LED prikaz boja, rasvjeta kontrole, zaštite okoliša i područja, od tradicionalnih neonska svjetla, sa žarnom niti, halogene i druge očite prednosti za uštedu energije. LED zaslon piksela može se kombinirati da formiraju dinamički mijenja vizualni efekti.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Tehnološki park, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board